Stap 5 | Goedzetten van de menukaart wanneer een kassakoppeling van toepassing is

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een koppeling tussen een kassasysteem en Jamezz is het van belang om te weten dat de data ingeladen wordt vanuit het kassasysteem naar Jamezz. Je kunt in Jamezz geen producten aanmaken, geen prijzen wijzigen en geen producten verwijderen wanneer een koppeling tussen het kassasysteem en Jamezz gebruikt wordt. In het geval van een koppeling tussen het kassasysteem en Jamezz is de kassa leidend voor producten en prijzen.

Je kunt wel wanneer alle data is ingeladen vanuit het kassasysteem naar Jamezz de Menukaarten aanmaken, de producten opzoeken en in de juiste menukaart zetten en productfoto's bij de juiste producten plaatsen.

In de onderstaande afbeelding zie je het scherm menukaarten hier kan je de menukaarten aanmaken en bewerken. In de menukaarten komen de producten te staan die in die menukaart getoond moeten worden. Als voorbeeld nemen we cola die komt onder de menukaart koude dranken, en bier komt onder de menukaart bieren, etc.

Menukaart.png

Iedere menukaart heet een Sortkey nodig, het meest handige is als je werkt met 10 tallen omdat er dan altijd ruimte overblijft om te schuiven met de menukaarten. Dus Koude dranken 10, Warme dranken 20, etc. Tevens is het mogelijk om een menukaart aan en uit te zetten dit doe je door de knop Actief aan of uit te zetten.

Last updated on 18th June 2020

Please enter a valid email address.

Wilt u toch graag een medewerker spreken

Telefoonnummer: 085 301 3000 Email: Support@jamezz.nl